Årgang 2016

2016

Søndag d.17-01-2016 gudstjeneste i Torsted kirke

Foredrag af Irene Schjødt -Tulipankrakket


Der var mødt ca.30 personer frem til Gudstjeneste og kaffebord og foredrag af Irene Schjødt om tulipaner som stammer fra Tyrkiet og Iran hvor de var hellige blomster. I år 1550 var der en franskmand som kom til Holland med løg og han var professor ved universitet hvor han havde en have som han plantede de løg han havde med og folk kom og besøgte haven og var beundret over de mange og smukke farver de havde. I gamle dage var tulipanerne mange penge vær og prisen steg indtil år 1634 da bristede ballonen så priserne faldt ned og mange mistede alt hvad de havde. Irene havde taget tulipaner med og vi fik også nogle fra kirkens kordegn så alle damer kunne få en buket med hjem, bagefter takkede formanden Irene for foredraget og døveforeningen gav hende en fl. Rødvin.

Fredag d. 12-02-2016 underholdning ved Erna og Egon

Der var mødt 18 medlemmer frem til underholdningen, vi spillede både UNO og OLSEN så vi var delt op i 2 hold, hvor det ene spil UNO gik ud på at drille de andre med de kort man havde fået og OLSEN hvor det gik ud på tage stik efter det antal tændstikker man havde vist frem og det var en hyggelig aften, bagefter var der kaffe og hyggesnak.

_____________________________________________________________________________________________________________

Lørdag d.27-02-2016 Generalforsamling på Castberggård

Der var mødt 26 aktive og 3 støttemedlemmer frem til generalforsamlingen der blev afholdt i feriecenter på Castberggård. Som dirigent blev Thomas Knapp valgt og Anne Grethe blev valgt som referent. Filip og Jesper blev stemmetæller, årsberetningen blev godkendt også regnskabet blev godkendt. Valg af bestyrelse formand Egon Thomsen blev genvalgt og sekretær Anne Grethe Rasmussen blev genvalgt også Ulla Kristensen blev genvalgt. Suppleanterne Aleks Lind og Mogens Juul Rasmussen blev genvalgt også revisor Thomas Knapp og revisor suppleant Filip Verhelst blev genvalgt og resten af udvalg over hele linjen var der genvalg. Bagefter takkede formanden Thomas Knapp for at styrede generalforsamlingen i ro og orden bagefter var der kaffe og brød

Påske Banko den 11 marts 2016

Fredag d.11 Marts 2016 påskebankospil.

I dag var der mødt 21 personer frem til påskebankospil. Hver skulle købe en pakke til 40 kr. og 10 kr. til bankokort og så spillede vi banko sådan at lige så snart en havde banko og havde taget en pakke var personen færdig, så på den måde fik alle en pakke og derefter var der gratis kaffe til alle bagefter takker formanden for støtten og ønskede god påske.

_____________________________________________________________________________________________________________

Foredrag af Egon om Irland

Fredag d.08 April 2016 foredragsaften ved Egon.

Der var mødt 22 personer frem til foredrag om turen til deaf Villige i Dublin i Irland som han var med Castberggård på studietur i 2015 og der blev vist lysbilleder fra turen og bagefter viste Aleks medlemmerne den nye hjemmeside bagefter var der kaffe .

Horsens Døveforening gudstjeneste den 24 april 2016

_____________________________________________________________________________________________________________

Fredag d. 06-05-2016 underholdning v/Aila

Fredag d.06-05-2016 underholdning ved Aila.

Der var mødt 18 medlemmer frem til underholdningen men først Havde Mogens lidt fra menighedsrådet om 4 gudstjenester derefter fortalte Ulla om udflugten d.21-05-5016 og at døveforeningen betaler 300 kr. pr bil de står fordi formanden og kasseren plus kaffemor er på ferie på Malta og vi fortalte også om udflugt til Givskud zoo, så gav formanden ordet til Aila der havde lavet 3 opgaver vi skulle løse, først blev vi delt op i 4 hold hvor vi skulle gætte på spørgsmål en opgave var der 50 opgaver vi skulle svarer på så var en om broer derefter var der en opgave med 13 spørgsmål, derefter takkede formanden Aila for underholdningen bagefter var der gratis kaffe til alle.

Lørdag d. 21-05-2016 - Tur til Nordjylland

_____________________________________________________________________________________________________________

Fredag d.12-08-2016 foredrag ved Egon og Aila om Malta

Der var mødt 20 personer frem til foredrag om deres tur til Malta men først bød formanden velkommer til medlemmer og gæster, derefter fortalte Egon lidt om Malta og om malteser ridderne der i år 1565 forsvarede med 6000-9000 mand mod en ottomansk (tyrkisk) hær på 22 000-48 000 mand som brugte 130 000 kanonkugler men måtte trække sig tilbage og efterlod 20 000-25 000 døde forsvarerne mistede 2500 soldater og 7000 civile maltesere og under den anden verdenskrig var Malta det sted hvor der faldt flest bomber, de har en kirke de kalde mirakel kirke fordi der faldt en bombe gennem taget, men den sprang ikke i luften så derved blev 350 mennesker reddet. Malta blev selvstændig i 1974 efter 174 år var under storbritanniens styre. Derefter blev der vist billeder fra turen både af Egon og Aila bagefter gav Christa kage og kaffe som tak for opmærksomheden ved hendes fødselsdag.

_____________________________________________________________________________________________________________

Lørdag d.27-08-2016 udflugt til Giveskud ZOO